top of page
Yin Yoga en Yin and Sound Healing
Les op vrijdag om 11u30 - Yin Yoga & Sound Healing wordt gegeven in het Nederlands door Shani
les op zondag 10u45 - Yin Yoga - wordt gegeven in het Engels - class teached in English by Agata
Yin Yoga geeft je letterlijk de tijd en de ruimte om in het nu te landen. Je voelt en ervaart de ruimte en de diepe ontspanning 

Dompel jezelf onder in de rustige omhelzing van onze Yin and Sound Healing Yoga-les.

Deze unieke ervaring combineert de sereniteit van Yin Yoga met de therapeutische resonantie van geluid, waardoor een reis van diepe ontspanning en innerlijke harmonie ontstaat. Onze Yin and Sound Healing-les staat open voor beoefenaars van alle niveaus, inclusief beginners. Er is geen voorafgaande ervaring nodig – kom gewoon met een open hart en de bereidheid om los te laten. Wij hebben ook alle extra's in huis zoals oogkussen en extra kussentjes zodat je deze ultieme rustige harmonie kan beleven tijdens de eindontspanning.

Tijdens een Yin Yoga-les worden de asana’s (houdingen) gemiddeld langer aangehouden dan bij andere Yoga stijlen.

 

De focus ligt bij Yin Yoga voornamelijk op het stretchen van de spieren en de fascia, wat niet altijd het geval is in andere yoga stijlen.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga. Tijdens het aanhouden van de asana’s ga je met je aandacht naar binnen, zodat je kunt erkennen en herkennen wat er diep van binnen in je leeft. Yin Yoga brengt je helemaal in het nu en in jouw lichaam.

Yin Yoga bestaat uit een reeks grondoefeningen die 3 tot 5 minuten aangehouden worden.

Deze vorm stimuleert bindweefsel, ligamenten en kraakbeen, belangrijk om de maximale bewegingsvrijheid in gewrichten te behouden.

 

Dit kan je niet bereiken met de meer actieve, yang yogastijlen die de spieren versterken en verlengen.

Yin yoga geeft je de tijd om elk aspect van je lichaam te voelen. In het moment zijn, in je lichaam, in de ruimte en in je gevoel.

 

Het effect van yin yogahoudingen is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Het biedt een perfecte aanvulling bij de yang stijlen, het stimuleert meridianen en organen en bereidt de geest voor op meditatie.

Yin Yoga is being. Feeling, breathing the present moment.

Yin Yoga teaches us to be authentically present, revitalizing our connection with our bodies and enabling us to fully embody them.

You find yourself becoming more aware of your surroundings. More perceptive, capable of greater concentration.

A feeling of lightness, a brightness. Your very sense of yourself.

 

>>Toegankelijk voor iedereen, ook beginners.

YinYoga is ideaal voor wie wil starten met Yoga, rustige houdingen, diepe stretching en meditatie. Yin=vrouwelijk en zacht

bottom of page