top of page
#HathaYoga
Lichaam en geest in verbinding met extra aandacht naar uitlijning.
Elke dinsdag om 19u15 door Agata. 
Class teached in English.

Hatha Yoga is de meest beoefende yogasoort die we kennen.

Hatha Yoga is in Indië ontstaan in de 15e eeuw. Vrij vertaald uit het Sanskrit betekent Hatha 'krachtig'. “Ha” staat voor zon en “tha” voor maan. Het een kan niet zonder het ander. Hatha yoga helpt je om eenheid te ervaren tussen 2 uitersten, om tegenpolen te verenigen, om balans te ervaren tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen jezelf en de ander.

Het is een populaire vorm van yoga waaruit vele anderen zijn ontstaan.

Iedere les bestaat uit pranayama (ademhalingsoefeningen), asana’s (yogahoudingen) en savasana (relaxatie).Waarom Hatha Yoga?
Het is de zuiverste bron van yoga die er is, die je verbindt met je ademhaling en brengt je denken en voelen in evenwicht. Hatha yoga, de yoga van de zon en de maan waar alles in evenwicht is.

We brengen vloeiende lessen, open voor alle niveaus, waar houdingen worden beoefend om de flexibiliteit in het lichaam op één lijn te brengen, te versterken en te bevorderen.
We groeien samen!

Ook ademhalingstechnieken en meditatie zijn geïntegreerd. We leggen de nadruk op eenvoud, herhaling en bewegingsvrijheid. Een full-body ontspanning en balans is ons doel.

Het ganse lichaam is in beweging, met staande houdingen, wendingen, rugbuigingen, voorwaarts vouwen en heupopeners.

"Neem de tijd om je ziel gelukkig te maken"

>> Voor iedereen toegankelijk

>> nog nooit yoga gedaan? Dit is een goede vorm van yoga om te starten.

bottom of page