top of page
tiener_edited_edited.jpg

Tieneryoga

Leer vertrouwen op jezelf.

Ontdek jouw eigen kracht

Tieneryoga - voor meisjes en jongens van 10 tot 16 jaar

Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en je wordt bewust van je ademhaling, deze combinatie is dé sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties. Yoga biedt handvaten om spanningen en druk niet te laten overheersen en om inzicht te krijgen in jouw talenten en krachten.

 

Tieneryoga zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd. Tijdens de lessen word  je bewust van de zaken die jou bezig houden en ontdek je jouw eigen mogelijkheden. Yoga en mediatie helpen je omgaan met veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam waardoor je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

 

De lessen bevatten yogahoudingen, meditatie, relaxatie. We krijgen houdingen en ademhalingsoefeningen die je kan gebruiken tijdens examenperiodes, moeilijk slapen, angsten,.. Tegelijkertijd maken we ook ons lichaam sterker, leniger en stabiel. Innerlijke kracht toont zich ook naar de buitenkant.

Door ons lichaam beter te leren kennen, groeit ons zelfvertrouwen, het geloof in onze unieke kracht.

 

Veerle neemt je graag mee op yoga-avontuur!

Dit avontuur is een 10-delige lessenreeks op woensdag om 17u > 20/09, 27/09, 4/10, 25/10, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 en 13/12/2023.

Geen yoga-ervaring nodig. Come as you are!

bottom of page